Kayuhan PCP Julai 2012


Jom kayuh kat PCP! Dengar nama PCP dah terbayang trail yang mencabar.
Macam ni lah trail yang mencabar tu. Trail yang sesuai untuk segenap lapisan masyarakat MTB.
Ada  trail beginner , intermidiate dan Downhill. Amat sesuai sebagai tempat belajar teknik Uphill dan downhill. Itu pun kalau datang dengan 'sensei'. Kalau tak, kompem bergolek kat Rock Garden.
Tempat dimana beberapa orang members lebam betis langgar pohon sawit. Ada juga yang berjaya bergayut pada batang pohon dan terpaksa membiarkan basikal 'terbang'. Tahniah.
Sila layan Photo sepanjang sesi berjinak dengan PCP oleh warga GTriders by geng Upin ipin.












Ada yang kata best dan ada yang semput.
Photographer.

geng upin ipin


0 comments:

Post a comment

GTRiDERS

GTRiDERS

Chip - Yusri

Chip Marksman - Hashni

Chip Organizer - Fahmir

Mountain Footer - Apis

Low Profile - Joe Radzif

Exit the Way - Hj Ikram

Arial Brader - K'Lid

Shout!!!

Powered by Blogger.