GTRiders Di Mingguan Malaysia


Kayuhan Sihat dan Santai sempena World Earth Hour pada 31 Mac 2012 telah berlangsung dengan jayanya walaupun hujan renyai-renyai telah membuatkan laluan telah disingkat menjadi 18km dari 25km yang dicadangkan. Bantuan polis trafik cawangan Kajang juga telah banyak membantu kelancaran lalu-lintas sepanjang perjalanan.

Kayuhan anjuran Meditop Corporation (M) Sdn Bhd ini adalah acara sampingan dari Majlis Gotong-Royong yang dianjurkan bersama dengan Bangi Industrial Area Association (BIAA) telah berjaya mengumpulkan kira-kira 130 orang peserta dari kilang-kilang sekitar Bandar Baru Bangi dan sekitarnya.

Acara telah dilepaskan oleh Pangarah Urusan Meditop Corporation - Hisashi Morikawa kira-kira jam 8.15 pagi di Meditop Plant 2 dan checkpoint adalah di Meditop Plant 1. Acara kayuhan tamat kira-kira jam 10.00 pagi dan disambung dengan acara cabutan bertuah.

Pihak penganjur mengucapkan terima kasih dan tahniah kepada semua peserta dan pemenang cabutan bertuah. Kami juga meminta maaf atas segala kekurangan yang terbit dari acara ini dan juga rasa tidak puas peserta di atas perjalanan yang agak pendek disebabkan hujan renyai-renyai sejak pagi.

0 comments:

Post a comment

GTRiDERS

GTRiDERS

Chip - Yusri

Chip Marksman - Hashni

Chip Organizer - Fahmir

Mountain Footer - Apis

Low Profile - Joe Radzif

Exit the Way - Hj Ikram

Arial Brader - K'Lid

Shout!!!

Powered by Blogger.